На порозі кольорове літо!.. Час відпочинку та оздоровлення дітвори.

А для студентів третього курсу це літо буде першою апробацією своїх педагогічних знань та вмінь. Для них літо буде цікавим, самостійним, творчим, можливо, з невеликими труднощами. Незабаром наші студенти підуть на літню практику і стануть вихователями в літніх оздоровчих закладах.

Для того, щоб вони прийшли в табір професійно підготовленими, в училищі було проведено табірний збір. Викладачі з багаторічним стажем передавали студентам досвід самостійної організації життя та діяльності дитячого колективу, поради у виховній роботі з різновіковими школярами в умовах літніх канікул, які допоможуть створити добрий мікроклімат та зробити життя дітей цікавим. Студенти формували загони, придумували і вивчали девізи, речівки, національні та сучасні пісні, проводили різні ігри та конкурси, змагання та масовки. Творчості і активності студентів не було меж.

Кожен студент усвідомив, що перед ним стоїть педагогічне завдання, яке він повинен професійно вирішити, зробити відпочинок дітей у таборі повноцінним, життя – цікавим, а спогади – приємними!

Підготувала методист з навчально-виробничої роботи Левчук О.В.