Театральна зустріч, яку підготувала викладач світової літератури Чижишина Людмила Михайлівна, була присвячена вічній темі кохання.

Глядачі з щемом у серці прослухали монолог Сонечки із роману Марини Цвітаєвої  "Повість про Сонечку" (читала Коротченя Марія), фрагмент із "Лісової пісні" Л. Українки у виконанні Дутки Тетяни та Крижановського Володимира, фрагмент із "Ромео та Джуллєта" У. Шекспіра у виконанні Коротчені Марії та Наконечного Віталія, фрагмент із твору Л.Українки "Ізольда Білоручка" у виконанні  Петрука Юрія, Ковпак Ольги, Височанської Лілії.

З особливим захопленням слухали учасники театральної зустрічі уривки з рок-опери "Юнона і Авось" (у виконанні Височанської Лілії та Галайди Петра).

Квіти, оплески свідчили про чудові враження від почутого і побаченого.

Поетичні рядки подарували присутнім на зустрічі викладач Чортківського державного медичного коледжу – Василь Панасик та викладач по класу фортепіано нашого коледжу – Оксана Мандзій.

Вірші, пісні, музика, роздуми присутніх переплелися із спогадами про викладача української філології Процьків Надію Федорівну, яка відійшла у вічність, залишивши слід у нашій пам’яті.