Під таким гаслом в коледжі відбувся підсумок з виховної педагогічної практики студентів 3 курсу. У конкурсі взяли участь вісім студентських груп. Кожна група приймала участь у 4 номінаціях:

1. Фоторепортаж з місця практики.

2. Конкурс дитячої пісні.

3. Конкурс юних художників на тему: "Діти – за єдину Україну".

4. Конкурс "Ситуацію коментує студент-практикант".

Ведучими конкурсу були студенти 4 четвертого курсу:

Куземчак Уляна та Крижановський Володимир.

Кращими у номінації "Фоторепортаж з місця практики" стали студенти групи ПО 34.

А конкурс дитячої пісні показав, на скільки наші студенти талановиті, творчі, артистичні. Майже кожна пісенька виконувалась з інсценізацією або танцювальним супроводом. Особливо оригінально виконали своє завдання студенти ПО 31 – (пісня "Киця-кицуня"), ПО 36 – (пісня "Гусачок"), СП 3 – (флешмоб "Українці – єднаймося!"). Найкращими у цій номінації були студенти групи ПО 35 (пісня "Черепаха").

У конкурсі юних художників перемогу отримала група ПО 33. А краще прокоментували ситуацію із шкільного життя 5 та 11 класів студенти групи ПО 31.

Переможцем конкурсу "Я – вихователь" стали студенти групи ПО 36 – вони отримали високі оцінки журі у всіх видах конкурсу. Фоторепортаж з місця практики провели як справжні телерепортери: показали базу практики, підготовку студентів до проведення виховних годин, спілкування з дітьми, проблеми, які виникають у студентів, і прокоментували все у жартівливій формі. Оригінальним було виконання дитячої пісеньки "Гусачок" – високі хлопці в шортах, з апельсинами в руках та великими метеликами на шиї, ще пританцьовують. Плакат "Діти – за єдину Україну" теж отримав високий оцінку. Він виконаний на фоні українського прапора, який огортають долоні дітей, а напис "Україна єдина!" стверджує думку студентів. Оригінально та лаконічно зуміли прокоментувати шкільну ситуацію "Дзвінок по телефону". Тому журі високо оцінило згуртованість, старанність та творчість студентів групи ПО 36.

Художні номери виконували студенти груп ММ 1 – Водвуд Іван, ММ 2 – Польний Дмитро, ПО 34 – Височанська Лілія.

У виступі студентів відчувалася професійна підтримка методистів-керівників виховної практики та кураторів груп: Герчак Л.І., Кібюк Г.Я., Школьницької І.Й., Яковлєвої В.А., Дибаш М.В., Хабанюк Г.С., Окіпної О.М., Карач Н.М., Федоришин Б.А., Синишин Л.В.