Протягом усього свого розвитку, з давніх-давен і до сьогоднішнього дня, хімія завжди слугувала людині та її практичній діяльності. Основним завданням сучасної хімічної освіти є формування життєвої позиції студентів, розуміння користі та шкоди продуктів хімічного виробництва і промислових процесів, виховання впевненості в змінах життя на краще завдяки хімічним знанням.  Саме тому у актовій залі коледжу 28 листопада пройшов вечір-конкурс,  присвячений хімічній науці –  "Міс хімія".

Ведучими конкурсу були студенти другого курсу, відмінниці навчання: Рожанська Наталія та Безбах Інна. Оцінювало учасниць журі у складі викладачів природничих дисциплін: Парасюк Т.В. та Іжевської Л.І.; а також студентів – відмінників другого курсу: Дрозди Діани та Мостової Марії.

За титул "Міс хімія" у шести конкурсах змагалися студентки першого курсу: Мушалюк Діана (ПО 11), Гавор Анастасія (ПО 12), Мищак Марія (ПО 13), Слізяк Олеся (ПО 14), Гуменюк Людмила (ПО 15), Каптій Марія (ПО 16).

У першому конкурсі "Представлення" кожна учасниця розповіла про себе, свою сім’ю, захоплення, мрії, друзів,  а також висловила побажання всім учасницям.  У другому раунді – "Професії, найбільше пов’язаної з хімією",  учасниці переконували присутніх у залі,   що знання з хімії потрібні  людям багатьох  професій: вчителю і лікарю, парфумеру і перукарю.  Конкурс знавців показав, що кожна з учасниць володіє глибокими знаннями з хімії та вмінням швидко знайти відповідь на нестандартні завдання. Раунд "Моє хобі" найбільш повно розкрив таланти конкурсанток, які мають безліч різноманітних захоплень: вишивка, малювання, написання та декламування віршів, гра на фортепіано, хімічні досліди. Учасниці підготували корисні поради  на кожен день, які продемонстрували у конкурсі "Маленький порадник для великої родини". Для останнього руунду –  "Презентація вивчених тем із розділу "Неметалічні елементи" – студентки підготували змістовні доповіді та цікаві тематичні презентації.

За одноголосним рішенням журі  і  вболівальників, титул "Міс Хімія" здобула студентка групи ПО12 – Гавор Анастасія. Всі учасниці були нагороджені грамотами та солодкими подарунками від викладача хімії, організатора конкурсу –  Костишин Л.М.