В Тернополі відбулись змагання з легкоатлетичного кросу серед студентів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації за програмою студентських спортивних ігор Тернопільського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України. Юнаки та дівчата з семи навчальних закладів долали дистанції в 1000 та 2000м по пересіченій місцевості.

Представляли команду коледжу кращі легкоатлети навчального закладу: Сус Іванна (ПО 25), Сцібан Наталія (ПО 32), Остап’юк Тетяна (ПО 34), Задерей Ірина (ПО 47), Гринів Михайло (ПО 25), Чайковський Ігор (ПО 47), Аросланов Ігор (ПО 37), Пилипів Назар (ММ 1).

За результатами змагань збірна команда студентів Чортківського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Олександра Барвінського зайняла почесне ІІ місце (викладач-тренер Яковлєва Валентина).

В особистому заліку призові місця вибороли: І місце – Остап’юк Тетяна, ІІ місце – Сус Іванна, ІІІ місце – Сцібан Наталія.

Вітаємо переможців змагань з легкоатлетичного кросу та бажаємо в майбутньому легких стартів та підкорення нових спортивних вершин!