З нагоди Всесвітнього дня туризму та Дня туризму в Україні студенти спеціальностей "Початкова освіта" та "Соціальна педагогіка" під керівництвом викладача Оксани Федоришин провели тиждень краєзнавства і туризму. У рамках тижня відбулись цікаві екскурсії та інші події, зокрема:

– оглядова екскурсія по місту Чорткову під гаслом "Історико – краєзнавчі пам’ятки міста Чорткова", організована студентами третього курсу для першокурсників (екскурсію проводили групи СП-3 та ПО-33 , викладач О.О.Федоришин);

– презентація проекту зі створення панорамної карти на тему "Легендарні села України" (студенти групи СП3);

– екскурсія у с. Кривче Борщівського району у печеру "Кришталева" (студенти ІІІ курсу, організатори – викладачі О.О.Федоришин та Б.А.Федоришин);

– випуск стіннівки коледжу "Вчитель" на тему: "Люби і знай свій рідний край" ( група СП-3, викладач О.О.Федоришин );

– практичне заняття туристичного гуртка на тему "Туристом бути – цікаво, туристом бути – непросто" (члени гуртка, керівник гуртка О.О. Федоришин).

Необхідно зазначити, що організатором заходів була О.О.Федоришин, викладач краєзнавства і туризму, керівник гуртка туризму, куратор групи СП3, яка поєднала теорію вивчення майбутніми педагогами вибіркової навчальної дисципліни "Краєзнавство і туризм" з практикою організації студентами-третьокурсниками групових форм краєзнавчо-туристичної роботи з молоддю.

Екскурсія по місту  "Історико – краєзнавчі пам’ятки міста Чорткова"

Створення  та презентація  карти на тему "Легендарні села України"

Екскурсія у печеру "Кришталева"

Практичне заняття на тему "Туристом бути – цікаво"