Студенти четвертого курсу спеціальності "Соціальна педагогіка" в рамках практики з корекційно-реабілітаційної та профілактичної роботи спільно з студентами спеціальності "Початкова освіта" з групи ПО42, які вивчають основи корекційної педагогіки відвідали Заліщицький обласний багатопрофільний навчально-реабілітаційний центр.

З особливостями навчально-виховної роботи в центрі майбутніх педагогів ознайомили директор Богдан Миронюк та заступник директора з навчально-виховної роботи Тетяна Овчарук – одна з тринадцяти педагогів центру, які здобували фахову освіту у Чортківському гуманітарно-педагогічному коледжі імені Олександра Барвінського.

Студенти відвідали заняття, проведені соціальним педагогом навчально-реабілітаційного центру Надією Маланчук, практичним психологом Наталією Боднарук. Ознайомились з організацією професійного навчання вихованців центру у швацьких майстернях. Переглянули виставку творчих робіт учнів та стали глядачами тематичного концерту.

Безумовно, зрозумілішими стають знання з навчальних дисциплін, коли майбутній педагог дивиться в очі своїм майбутнім учням, бачить їхнє повсякденне життя, відчуває їхні потреби.