150-річчю від дня народження українського композитора, уродженця Тернопільщини, Дениса Січинського у коледжі було присвячено ряд екскурсійних та концертних програм, організованих Євгенією Гулей, викладачем української та світової музичної літератури, головою циклової комісії музично-теоретичних дисциплін.

Одна з історико-літературних екскурсій відбулась у м. Івано-Франківськ, де прожив митець останні десять років свого життя.

Цікавою була екскурсія у музеї Дениса Січинського в Івано-Франківському музичному училищі, яке носить ім’я славного земляка. Студенти ознайомилися з експонатами музею, з оригіналами рідкісних фотографій, музичних видань композитора, про що з особливою шаною та теплотою розповідав викладач музичного училища Ігор Глібовицький.

Глибоко зворушеними залишились студенти після перегляду оперети "Шаріка, або Кохання січового стрільця" в Івано-Франківському академічному обласному музично-драматичному театрі імені Івана Франка.

Екскурсія відбулась за сприяння директора коледжу Р.І. Пахолка і студенти знають, що попереду нові пізнавальні подорожі.