Музично-літературний вечір "Молитва й пісня в небо линуть" присвячувався 270-й річниці від дня народження Максима Березовського, 150-річчю від дня народження Дениса Січинського та 140-річчю від дня народження Олександра Кошиця – відомим українським композиторам.
підготували слухачам цікаву й різноманітну мистецьку програму. Духовні твори М. Березовського та О. Кошиця прозвучали у виконанні камерного хору"Brevis" (художній керівник Володимир Максимлюк), чоловічої хорової капели (художній керівник Іван Кікис). Присутні в залі були в захопленні від майстерного виступу народної художньої хорової капели (керівник Іван Кікис, концертмейстер Тетяна Котова), у виконанні якої прозвучали "Радуйтеся, праведні" М. Березовського, українська народна пісня "Вийди, Грицю, на вулицю" в обробці О. Кошиця та кантата "Дніпро реве" Д. Січинського (соліст Федір Щур).
Зворушливо й натхненно звучали і солоспіви Д. Січинського у виконанні викладачів Галини Корецької, Ореста Слободяна, Наталії Іванків, Юлії Шевчук, Тетяни Байдак, студентів Івана Водвуда (клас викладача Ореста Слободяна), Марії Чурій (клас викладача Наталії Стець) за участю концертмейстерів Марти Кікис, Галини Торончук.

Вишукано й по-новому прозвучав один з найкращих солоспівів Д.Січинського "Бабине літо" у виконанні народного художнього жіночого хору "Берегиня" (керівник Наталія Равлів, концертмейстер Марта Кікис).

У концерті виконувалась і фортепіанна музика: твори Д. Січинського (Аліна Ковальчук, клас викладача Тетяни Котової, Ольга Самотяга, клас викладача Галини Кікис) та Б. Фільц з присвятою композитору (викладач Марта Кікис).

Автор сценарію та ведуча вечора викладач Євгенія Гулей, відео забезпечення викладача Романії Задорожної.