Відбулась поїздка студентів І курсу, юних педагогів-хореографів, до Тернопільської обласної філармонії на концерт заслуженого академічного Буковинського ансамблю пісні і танцю ім. Андрія Кушніренка.

Мистецький колектив захопив глядача з першої хвилини: широкий і різноманітний репертуар, колорит і народний мотив, бездоганний стрій ансамблю, культура співу, мелодій та танців, неповторні буковинські костюми справили незабутнє враження.

Повертаючись додому студенти ще довго ділились враженнями від концертної програми, адже для частини з них це було вперше – Тернопіль, ошатна зала філармонії, професійний та колоритний виступ одного з кращих колективів України…

Поїздка стала вдалою за доброї організації творчих людей – директора навчального закладу Пахолка Р.І, який забезпечив комфортний проїзд автобусом коледжу, Гудова В.В. (викладача хореографії), Помозибіди О.К. (методиста коледжу). Адже виховання сучасного студента, майбутнього педагога та професіонала своєї справи потрібно плекати не лише у стінах Альма матер, але й у мистецтві слова та пісні, красі та естетиці душі і тіла.