У Міжнародний день людей з обмеженими можливостями студенти коледжу за сприяння директора коледжу Р. І. Пахолка у супроводі викладача соціально-педагогічних дисциплін Г.М.Обліжок та практичного психолога У.П.Бутриновської побували у Заліщицькому обласному багатопрофільному навчально-реабілітаційному центрі.

Такі зустрічі уже стали традиційними, адже майбутні педагоги, спілкуючись з вихованцями центру, набувають професійних умінь працювати з різними категоріями школярів. До речі, серед працівників центру тринадцять випускників коледжу.

Завдяки професійному керівництву директора центру Б.С. Миронюка, заступника директора з навчальної роботи Т.Є. Овчарук та сумлінній праці педагогів у навчальному закладі створено атмосферу справжнього сімейного затишку, а щирі посмішки, гостинність, вихованість дітей запалюють серце чистою любов’ю до вихованців, які є дійсно особливими.

В рамках святкування студенти коледжу взяли участь у святі «У козацькому колі», переглянули фотовиставку «Дитяча посмішка» і виставку творчих робіт вихованців «Нашими умілими руками». Змогли придбати чудові новорічні вироби з виставки, таким чином підтримавши талант маленьких майстрів. Особливим дійством став спортивно-розважальний захід, який продемонстрував майстерність педагогів та таланти вихованців. У свою чергу студентка коледжу Лілія Височанська привітала учасників свята музичним дарунком-піснею "Ми – українці". Ще одним подарунком студентів було поповнення фінансами скриньки допомоги для учнів даного центру.