Уже стало доброю традицією щорічно відзначати кращих студентів коледжу за підсумками змагань 64-ої студентської спартакіади, районних та обласних спортивних змагань за 2014-2015 н.р.

Цьогоріч олімпійський вогонь спортивного свята запалювали студент ІV курсу Ігор Соколовський та третьокурсниця Оксана Паньків.

З вітальним словом до студентів звернулась заступник директора з навчальної роботи І.М. Коцюк. Згідно з наказом по гуманітарно-педагогічному коледжу, який зачитав керівник фізичного виховання П.П. Михайляк, за підсумками змагань нагороджено: золотими медалями 25 студентів – переможців обласних змагань, срібними – 15 студентів за участь в районних та міських змаганнях. Грамотами нагороджено 23 студентів за підсумками спартакіади коледжу, а також відзначено кращих фізоргів академічних груп. Фотографії восьми студентів – кращих спортсменів розміщені на стенд спортивної слави.

Викладачам фізичного виховання оголошено подяку за організацію масових спортивних та фізкультурно-оздоровчих заходів, суддівство змагань та підготовку збірних команд до обласних студентських спортивних ігор. Насамкінець, лунали побажання студентам спортивного гарту, міцності здоров’я та подальших спортивних перемог, а ще було багато світлин на згадку про спортивне свято.