Незабаром свято, якого з нетерпінням чекають і дорослі, і діти, – Новий рік. Головним атрибутом новорічних свят була і досі є ялинка.

Останнім часом замість традиційних новорічних ялинок усе частіше використовуються новорічні композиції, які чудово вписуються в новорічний інтер’єр, адже екологічний світогляд – актуальна вимога сучасності. Тому з метою формування екологічних переконань у свідомості студентів у коледжі було проведено захід – конкурс під гаслом "Не рубай ялинку!!!", організований викладачем природничих дисциплін Помозибідою О.К. Цей захід спрямований на попередження незаконного вирубування хвойних дерев, на формування громадської думки про "ялинкову" проблему шляхом пропаганди заміни ялин, сосен аранжуваннями з гілок, шишок хвойних дерев та з нетрадиційних матеріалів, що має скоротити попит на великі дерева.

Критеріями відбору переможців новорічних композицій були: креативнісь, естетичність та екологічність виробів. Кожна студентська композиція вражала оригінальністю, проте найкреативнішою композицією став виріб – ялинка, яка виготовлена з частин виделок, підготовлена студентами групи СП 1, друге місце – у новорічно-різдв’яної композиції групи ПО 21, третє – зайняла група ПО 13.