18 лютого 2016 року
Студентські олімпіади з іноземних мов
 
   Володіння іноземною мовою є важливою складовою фахової освіченості, адже у сьогоднішньому глобальному світі для майбутнього педагога через іноземну мову стає доступним великий обсяг інформації. Так міркують студенти коледжу і зі старанням вивчають іноземні мови. Кращі знавці іноземних мов зустрілись у змаганні під час олімпіад з іноземних мов.
   Першокурсники взяли участь в інтерактивній олімпіаді з англійської мови. У складі журі була волонтер Корпусу Миру США в Україні, яка відзначила добрі знання англійської мови в учасників олімпіади. Переможцем стала студентка групи ПО11 Христина Петрів (викладач І.В.Грабова). Друге місце розділили Олександр Король (гр.ПО12) та Юліана Іванунь (гр.ПО12).Студенти І-ІІ курсів, які вивчають німецьку мову під керівництвом викладача Л.М.Бойчук уже не вперше беруть участь в олімпіаді «Олімпус», що проводиться Інститутом розвитку шкільної освіти (м.Львів). Переможці будуть визначені організаторами дещо пізніше, та є впевненість, що дипломанти будуть.
   Мовні змагання в позааудиторний час є доцільним доповненням навчальної роботи студентів в освоєнні іноземних мов та додатковим засобом оцінювання рівня знань.