21 квітня 2016р.

Під таким гаслом пройшов фестиваль духовної пісні серед учнів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів Чортківського району.  

Викладачі коледжу Людмила Довгань та Ольга Журовська   брали участь у роботі  журі фестивалю-конкурсу. Як фахівці музичного мистецтва,   відзначають високопрофесійний  художній рівень учнівських  колективів. Майстерне ансамблеве виконання пісень, володіння вокально – хоровою культурою. Яскравість та оригінальність костюмів учасників фестивалю справили враження на членів журі та глядачів.  Кращими серед конкурсантів     стали учні Милівецької ЗОШ III ст., Білобожницької ЗОШ IIII ст. та Заводської ЗОШ IIII ст..

Важливою є щира  дитяча молитва для нашої України в теперішній непростий час. Проведення подібних заходів сприяє формуванню духовності  молодого покоління, розвитку творчості юних дарувань. Участь у вокально-хорових колективах   стимулює зацікавленість учнів до музичного мистецтва, прищеплює любов до української та духовної пісні. Викладачами були проведені бесіди з музично обдарованими учнями щодо можливості здобуття фахової музично-педагогічної освіти у Чортківському гуманітарно-педагогічному коледжі імені Олександра Барвінського.

Коледж очікує своїх майбутніх студентів!