27 квітня 2016р.

 В актовій залі коледжу відбулась виховна година "Розщеплені на атоми" до 30 річниці Чорнобильської катастрофи. Підготували виховну годину викладачі Парасюк Т.В., Яковлєва В.А. та студенти групи ПО 14 та ПО 44.

 Національною трагедією стали події тих днів, які студенти намагалися передати історичними фактами, переглядом відеосюжетів, трагічною поетикою та музичною лірикою… Щемним та зворушливим були хореографічні постановки "Танець вогню" та "Покаяння" у виконанні студентів. Кульмінацією стала хвилина мовчання за всіх заглиблих  та постраждалих у цій катастрофі. Мерехтіли і плакали свічі, метроном вистукував ритм, а глядачі подумки молились Господу за тисячі людських жертв аварії, а ще непрохана сльоза  і  світлини тих перших, які кинулися у вогонь, у небезпеку та затулили собою не тільки близьких своїх, але й усіх нас.

Скільки б не минуло років, все одно це слово "Чорнобиль"  полум’янітиме чорним вогнищем скорботи в наших серцях і в нашій памʼяті. Все, що ми можемо зробити сьогодні – це ніколи не забути тих людей, які в перші хвилини двобою відвели від нас біду, а ще  не допустити нових чорнобилів, не завдати рідній землі страждань і  мук.