16 травня 2016 р.

В Чортківському гуманітарно-педагогічному коледжі імені Олександра Барвінського успішно, творчо і предметно працює студентський клуб «Право і закон» імені Антона Горбачевського.

Протягом дев’яти років керівником клубу є кандидат політичних наук, викладач Станкевич Інна Петрівна.

Право створено на користь людства. Саме це латинське прислів’я є гаслом правового навчально-виховного змісту діяльності клубу.

Метою діяльності клубу є підвищення загального рівня правової культури та набуття студентами необхідного рівня правових знань, формування у них поваги до права, систематичне і  безперервне поширення серед студентів знань про державу та право через проведення відкритих лекторіїв з використанням мультимедійних технологій, організацію зустрічей з представниками правоохоронних органів та працівників правової сфери та іншої форми роботи.

Активними учасниками у проведенні гурткових засідань, лекторіїв, розробок проектів, оформлення плакатів та буклетів є студенти: Куца Н., Навізівська Н., Козак О., Грабець І., Гайдук Н., Слоїк Т.

У діяльності студентського правового клубу і його керівника є багато творчих планів.

З перемогою у Всеукраїнському конкурсі "Моральний вчинок" вітає директор коледжу, кандидат педагогічних наук – Роман Пахолок.

Керівник гуртка, кандидат політичних наук, викладач Інна Станкевич.

Студенти гуртка в Чорткові біля будинку в якому жив Антон Горбачевський.

Творчі робочі будні.