12 вересня 2016 р.

Традиційно на початку вересня у нашому коледжі проходить тиждень педагогічної майстерності  викладачів фізичного виховання, захисту Вітчизни, ритміки та хореографії, присвячений Дню фізичної культури і спорту України. Це свято, яке уособлює велич сили духу, мужності і патріотизму, залучає до своїх лав прихильників здорового способу життя, сприяє його популяризації і розвитку, наслідує славні традиції українського народу. А для кожного студента – це можливість відчути себе справжнім спортсменом.

Свято спорту проводиться у коледжі щорічно. Його головна мета – популяризація фізичної культури та здорового способу життя серед молоді . Цьогоріч свято розпочалося із акції  "Я люблю спорт", до якої долучилися як студенти так і викладачі коледжу. У рамках акції  четвертокурсники провели показові фізкультхвилинки для студентів перших курсів.

Протягом тижня заплановано ще багато цікавих заходів, які ми будемо висвітлювати.  Знаємо, що спортивне життя коледжу не обмежується одним тижнем, попереду надзвичайно цікавий навчальний рік.