30 вересня 2016 р.

День туризму слугує нагадуванням про те, що всі громадяни світу мають право насолоджуватися неймовірною різноманітністю нашої планети і красою світу, в якому ми живемо. Тому цього дня Всесвітня туристична організація закликає всіх звернути увагу на важливість і користь доступного туризму для суспільства.

Чортківський гуманітарно – педагогічний коледж імені Олександра Барвінського вирізняється з-поміж інших неординарним підходом як до навчання, так і до студентського дозвілля. Єдність коледжівсьої родини простежується у кожному заході, у вирішенні нагальних питань, у підготовці та проведенні різних свят. Адже тільки той, хто вміє добре працювати, вміє гарно та з користю відпочивати.

Тому й до Всесвітнього дня туризму коледж підготувався  ґрунтовно.

У коледжі було проведено наступні заходи :

26.09.16р. Створення студентами групи СП-3 карти України на тему : "Зацвітай, Україно моя , славним гербом козацького роду", на якій були представлені нові модерні герби обласних міст України створені художником Андрієм Єрмоленко.

27.09.16 р. Вітання студентів та викладачів коледжу зі Всесвітнім днем туризму. Відзначення кращих знавців туризму – пам’ятними туристичними вузлами.

27.09.16 р. Випуск студентської стінівки "Історія туризму. Краєзнавці нашого краю ".

28.09.16р. Подорож студентів коледжу "Берегами річки Серет".