16 листопада  2016р.

Педагогічну майстерність для колег-педагогів демонстрували викладачі музично-теоретичних дисциплін та методики музичного виховання під керівництвом голови циклової комісії Є.А. Гулей.

На відкритому занятті з елементарної теорії музики викладач Р.Р. Задорожна продемонструвала  різні форми партнерської технології навчання у співпраці з студентами-першокурсниками   групи ММ1.

Серед форм позааудиторної роботи, що проходили у рамках тижня,  – методична конференція з моделювання фрагментів різних видів діяльності в структурі заняття з музики у дошкільному закладі, проведена викладачем   Н.Д. Паскевич. З метою розширення  теоретичних  знань з методики музичного виховання та їх глибшої  реалізації під час проходження педагогічної практики студентка Каріна Бохенок демонструвала для студентів групи ММ3 різні методи та прийоми роботи у навчанні співу як основного виду музичної діяльності дітей.

В рамках роботи музичного лекторію (керівник Євгенія Гулей) цікавою та  змістовною стала мистецька година «Світ, наповнений музикою», присвячена 120-річчю від дня народження Віктора Степановича Косенка. З розповідей організатора і ведучої  викладача І.М. Остапчук та студентів  ІІ курсу Лідії Бойків, Діани Лучки, Софії Іваськів присутні мали змогу ознайомитися з життям та творчістю українського композитора. Його натхненна  музика прозвучала  у виконанні Лілії Лугової (клас викладача Галини Торончук), Юлії Матійчук, Володимира Ричаківського (клас викладача Марти Кікис), Оксани Сеник, Соломії Коробій, Лілії Махній (клас викладача Оксани Мандзій), Марії Іжук (клас викладача Ольги Попадюк), Каріни Бохенок (клас викладача Світлани Камаш), Тетяни Винничин (клас викладача Людмили Довгань). Один із романсів В. Косенка зворушливо виконав Іван Водвуд (клас викладача Ореста Слободяна, концертмейстер Ірина Остапчук). Педагогічна творчість викладачів циклової комісії музично-теоретичних дисциплін є гідним прикладом професійної діяльності для студентів – майбутніх педагогів.