18 листопада 2016 року

Центр дозвілля і соціальної реабілітації для неповносправних молодих людей, що діє при Благодійній Службі Милосердя "Карітас", відзначив свій маленький ювілей.

Працівників та учасників центру радо вітали студенти Чортківського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Олександра Барвінського на чолі з директором коледжу, кандидатом педагогічних наук Романом Івановичем Пахолком. В дарунок студенти принесли щирі слова підтримки і тепло серця, а також солодощі та художні вироби, виготовлені власними руками.

Для вихованців і працівників центру, усіх гостей прозвучало музичне вітання від фольклорного гурту "Василько" у складі викладачів коледжу Ореста Слободяна, Федіра Щура, Володимира Довганя, Ольги Фучило і студентки-третьокурсниці відділу музичного мистецтва Марії Тихоліз.

Студенти коледжу познайомилися із людьми, які активно підтримують милосердну ініціативу центру, а саме – з керівником центру дозвілля і соціальної реабілітації Надією Заверух (м. Івано-Франківськ), керівником благодійної організації "Самопоміч" Любов’ю Вівчарик (м.Чортків). 

Важливу місію в організації діяльності центру виконують всечесний отець Григорій та керівник центру Сергій Плечінь (колишній випускник коледжу) разом із людьми, котрі залишають свою часточку душі  для неповносправних молодих людей  та їхніх батьків. Хай не гасне вогник душі, що має назву "надія".