23 грудня 2016 р.

З метою пропаганди ідеї здорової сім’ї  і залучення батьків до  здорового способу  життя,  у спортивному залі коледжу  відбулося родинне спортивне свято "Мама, тато і я – спортивна сім’я".

Разом зі своїми дітьми виявили бажання позмагатися сім’ї – Попадюк, Іванків, Довгань.Учасники свята емоційно та жваво реагували на кожне із завдань, демонстрували свою спритність, швидкість, згуртованість та високий рівень спортивних вмінь і навичок.

У перервах між естафетами для учасників та гостей заходу свої таланти демонстрували  Федір Федорович  Щур, Іван  Водвуд ,молоді аніматори Юлія Кріль та Людмила Гуменюк .Це було справжнє свято для учасників заходу. Скандування уболівальників, підбадьорюючі вигуки та сміх лунали на спортивній арені. І батьки, і діти отримали незабутні враження та масу позитивних емоцій від активно проведеного дозвілля у родинному колі.

В підсумку переможцем свята стала сім’я Довгань. Усі учасники були нагороджені медалями, кубками, грамотами та солодкими фруктовими подарунками від профкому навчального закладу.