15 лютого 2017 р.

"Війни виграють не генерали, війни виграють  вчителі та парафіяльні священники" Отто фон Бісмарк

 Ми повинні добре закарбувати ці слова Отто фон Бісмарка у своїй пам’яті. Недооцінювання ролі вчителів у суспільстві є невиправною помилкою у державі. Треба чітко усвідомлювати, що саме  вчитель формує особистості, їх світогляд, ідеали, принципи, почуття. Дуже важливо закласти справжні цінності – як загальнолюдські, так і громадянські. Любов до рідної землі, повага до національних символів, почуття мужності, патріотизму, гуманності – чесноти,  з якими можна перемогти  ворога.  

Важливе місце у формуванні національно свідомої, патріотичної  студентської молоді, особливо в період агресії Російської Федерації проти України, займає у коледжі предмет "Захист Вітчизни".

15 лютого 2017 року викладач  Мацуєв В.В. провів відкрите заняття із дисципліни "Захист Вітчизни" на тему "Підготовка автомата до стрільби. Спорядження магазину патронами та порядок зарядження автомата Калашникова" з юнаками І курсу відділень "Початкова освіта" та "Соціальна робота".  

Викладач продемонстрував глибокі знання матеріалу та уміння обирати ефективні методи і форми роботи зі студентами. Під час заняття студенти дізналися багато корисної та цікавої інформації про будову та використання вогнепальної зброї .

Заняття, проведене  підполковником Мацуєвим В.В., отримало позитивні відгуки  присутніх на ньому колег.