16 березня 2017 р.

У психолого-інтелектуальних змаганнях взяли участь студенти І курсу відділення "Початкова освіта" і "Соціальна робота", які продемонстрували свої знання та психологічні навички у ерудиції й логіці.

До складу суддівської колегії увійшли: заступник директора з виховної роботи О.Д. Степанюк, голова первинної профспілкової організації Н.В. Клим і лаборант кабінету психології І.В. Левіцька.

Шість команд "Ерудит" (ПО11), "Фенікс" (ПО12), "Веселі шизенята" (ПО13), "Шосте чуття" (ПО14), "Мега мозг" (ПО15), "Зимові троянди" (СР1) по 6 студентів, які очолював їх капітан змагалися за звання переможця.

Гра почалась під керівництвом студентів-практикантів коледжу Л. Карпюк  та Г. Киренької  (СП4), а девіз кожної з команд налаштував учасників на активну роботу.

 

 

 

 

 

Усі без вийняту учасники продемонстрували досить високий рівень інтелектуальних здібностей.

 

Майже до останньої хвилини змагань команди йшли на рівних. Перемогу здобула команда "Ерудит" (ПО11, куратор Г.С. Гіль), а ось за ІІ та ІІ місце боролися команди "Шосте чуття" ПО14 та "Мега мозг" ПО15. Та лише за допомогою додаткового питання визначились переможні місця. Отже, ІІ місце здобула команда «Шосте чуття» ПО14.ІІІ місце здобула команда "Мега мозг" ПО15.

 

 

Вітаємо переможців!!!

Інформацію пірготувала: Черкасова О.Б. практичний психолог коледжу.