17 березня 2017 р.

В коледжі відбувся 19-й обласний профорієнтаційний конкурс "Юні таланти" серед учнів 8-9 класів загальноосвітніх  та музичних шкіл.

У конкурсі взяли участь майже сім десятків учнів шкіл Тернопільської, Івано-Франківської, Хмельницької, Чернівецької областей та міста Тернополя.

Цьогорічний конкурс вирізнявся різножанровою палітрою, творчою самобутністю та виконавською майстерністю юних талантів.

Журі конкурсу, очолюване директором коледжу, кандидатом педагогічних наук Р.І.Пахолком, визнало переможцями найбільш талановитих  і здібних, тих, які показали високий рівень виконання пісенних та інструментальних творів. Дипломи та грошові премії  вручено   конкурсантам за перше –третє місяця – усього  в номінації "Інструментальна музика"  – вісім учасників, з них першу премію отримав  Дмитро Чорний(фортепіано) з Кам’янець-Подільської ДМШ ім. Ф.Д. Ганіцького.В номінації «Вокальна музика»  перемогла Наталія Атаманчук (Жуківська ДМШ Бережанського району).

За високу виконавську майстерність визнано дипломантами 19-го обласного конкурсу "Юні таланти" та нагороджено грамотами  шість конкурсантів. Іншим вручено пам’ятні грамоти учасника конкурсу.  Подяками дирекції коледжу та журі конкурсу відзначена творча праця вчителів, які представили своїх учнів на конкурс.

Щирі  слова вітання директора коледжу Р.І.Пахолка для юних талановитих учнів стануть пам’ятними для них, адже це перші перемоги, які ведуть у світ мистецтва.  І саме педагогічна освіта, здобута у Чортківському гуманітарно-педагогічному коледжі імені Олександра Барвінського, може стати  для учасників конкурсу «Юні таланти» у перспективі добрим стартом   у світ творчості  і професії.