27 березня 2017 р.

У Чортківському гуманітарно-педагогічному коледжі імені Олександра Барвінського відбувся семінар англомовної організації "Cactus: громадські ініціативи в українському стилі" на теми проектного менеджменту, прав людини, критичного мислення та командної роботи.

Семінар провели члени громадської організації, студенти Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Львівського національного університету імені Івана Франка та Львівського національного університету "Львівська політехніка".  У семінарі взяли участь 68 осіб віком від 15 до 18 років, серед яких були студенти гуманітарно-педагогічного та медичного коледжу, учні Чортківської  гімназії ім. М. Шашкевича  та ЗОШ № 7.

Всі учасники семінару мали можливість поспілкуватися англійською мовою та отримати досвід роботи у команді. Захід завершився представленням проектних робіт команд, врученням сертифікатів учасникам семінару та спільним фото.

Організаторами семінару у співпраці з представниками  "Cactus" були викладачі англійської мови коледжу під керівництвом голови циклової комісії Т.С.Мацуєвої.

Гості висловили подяку коледжу та директору, кандидату педагогічних наук Р.І.Пахолку за співпрацю та надану можливість провести на базі коледжу семінар для учнівської та студентської молоді міста Чорткова.

Бажаємо учасникам семінару стати учасниками форуму (літнього англомовного табору).