29 травня 2017 року

Закінчення навчального року завжди знаменується підведенням підсумків та досягнень. Незабутнім він став для другокурсниць-хореографів, які в цьому році вибороли чемпіонство у 75-ій студентській Спартакіаді коледжу та студентів відділення «Музичне мистецтво», які показали відмінні успіхи у музичній вправності. За високі мистецькі та спортивні досягнення, директор коледжу Р.І.Пахолок преміював студентів груп ПО 24 (куратор Яковлєва В.А.) та ММ 2 (куратор Іванків Н.М.) поїздкою в обласну філармонію м.Тернополя на концертну програму Академічного театру музики, пісні і танцю «Зоряни» м. Кропивницький.

Студенти мали можливість переглянути півторагодинну концертну програму, наповнену ліричними, патріотичними, жартівливими народними та сучасними  піснями, які переплітались із сумними і запальними оркестровими мелодіями, а яскраві танці та музично-хореографічні композиції були кульмінацією мистецької творчості. Особливо полонила аудиторію мелодика музичних інструментів, які лунали зі сцени завдяки чудовому оркестру, що складається з 11 різнопрофільних музикантів.

Поїздка була захоплюючою та повчальною, студенти ще довго ділились враженнями від побаченого, адже це дозволило не лише зрости професійно, але й збагатитись постановкою хореографічних композицій, віртуозністю виконання музикантів, колоритністю українського костюму та й загалом духовною спадщиною національного мистецтва.