18 вересня 2017 р.

Фізична культура і спорт є запорукою здорової нації. Кожен рік у вересні відзначається День фізичної культури і спорту – свято сили, краси, здоров’я, гармонії, бадьорого настрою та впевненості в майбутнє кожного громадянина нашої держави. 

Традиційно на початку навчального року в коледжі проходить тиждень педагогічної майстерності викладачів фізичного виховання,захисту Вітчизни, ритміки та хореографії. Його головна мета – популяризація фізичної культури та здорового способу життя серед студентської  молоді.

Протягом тижня викладачами фізичного виховання було проведено багато цікавих заходів: першість коледжу з міні – футболу (гол.суддя Ісаюк Р.Р.),в якій напружену перемогу здобули юнаки 3 курсу,особиста першість з настільного тенісу (гол. суддя Гаєвський Л.Є.), змагання зі стрільби з пневматичного пістолета та пневматичного автомата (відповідальний Мацуєв В.В.),першість з волейболу серед  дівчат (гол.суддя Михайляк П.П.),в якій перемогла збірна команда 4 курсу, а збірна команда юнаків 3курсу була найсильнішою серед юнаків (гол. суддя Ісаюк Р.Р.).

Студенти групи ПО34 під керівництвом  Яковлєвої  В.А. та Затурської  О. Є. підготували танцювальний флеш-моб "Моя країна-Україна".

Також протягом тижня  була організована фотовиставка "Моя група-спортивна група" і демонстрація відеороликів "Миті спортивного життя коледжу".

Вітаємо всіх, хто любить спорт, хто займається спортом, хто вболіває на спортивних змаганнях. Всіх, хто не уявляє своє життя без нього. Адже спорт – це одне з найцікавіших захоплень, він є засобом вияву фізичної досконалості, мужності, грації, краси.