04 жовтня 2017р.

Відзначення Всесвітнього дня туризму

Щорічно 27 вересня в Україні святкують Всесвітній День туризму. Це свято завжди об’єднує різні континенти та культури.  Подорожуючи люди пізнають світ – історію, культуру, звичаї своєї Батьківщини та інших країн. А отже, не лише відпочивають, а й збагачуються духовно. "Сталий туризм інструмент для розвитку" – такою є тема святкування Всесвітнього дня туризму у 2017 році. Відзначати це свято почали з вересня 1970 року, коли був прийнятий Статут Всесвітньої туристичної організації Об’єднаних Націй. Мета цього Дня — продемонструвати, як туризм впливає на соціальні, культурні, політичні та економічні цінності по всьому світу.Не залишаються осторонь цієї події і у нашому коледжі. 

З нагоди святкування Дня туризму студентами третього курсу була проведена екскурсія містом для студентів 1курсу. Створення студентами групи СП-3карти України на тему : "МОЯ Україна-ВИШИВАНА!".

Проведення краєзнавчого квесту "Моє місто-туристичне!" Відзначення кращих знавців туризму – пам’ятними сувенірами. Випуск студентської стінівки "Історія туризму. Краєзнавці нашого краю ".Подорож студентів коледжу "Берегами річки Серет"