8 листопада 2017 р.

 Життя дається людині один раз, і треба навчитися берегти його. Тому, важливе місце у збереженні здоров’я і навіть життя дитини, займає у коледжі предмет "Основи медичних знань". На заняттях студенти значною мірою опановують знання та практичні уміння, відпрацьовують алгоритм надання першої медичної допомоги у загрозливих для життя ситуаціях. Адже, компетенцією надання першої домедичної допомоги повинен володіти кожен педагог. Відповідно до аксіоми про потенційну небезпеку, будь-яка людська діяльність є потенційно небезпечною, тому у разі виникнення нещасного випадку важливо, щоб поруч знаходилися підготовлені люди, здатні швидко та кваліфіковано надати необхідну допомогу.

 Викладач спеціальних методик Федоришин О.О. провела відкрите практичне заняття на тему: "Десмургія. Загальні правила накладання бинтових пов’язок" у групі ПО 45.

 Викладач продемонструвала уміння обирати ефективні методи і форми роботи зі студентами. Під час заняття студенти дізналися багато корисної та цікавої інформації, ознайомилися із загальними вимогами накладання бинтових пов’язок; навчилися виконувати дії за зразком та вирішувати проблемні задачі, що створюють протиріччя; здобули практичні уміння, і склали модель їх застосування у загрозливих для здоров’я та життя ситуаціях.