23 листопада 2017 року

У 2017 році  минає  60 років з часу заснування у нашому закладі відділення  "Музичне мистецтво". З нагоди ювілею викладачів  відділення привітав  директор коледжу, кандидат педагогічних наук Пахолок Р.І. Приємним сюрпризом став його подарунок – кольоровий принтер, переданий завідуючому  відділенням Гарбузу П.В.  До привітань приєднались заступники директора Жара О.В., Степанюк О.Д., Войтович О.Г. та голова профкому  Ліла Н.О.

З привітанням до своїх колег звернулись ведучі  святкової імпрези       Кікис М.І., Корецька Г.В., Щур Ф.Ф., Слободян О.В. З хвилюванням та щемом у серці присутні переглянули сторінки історії, діяльності колективів   відділення у світлинах  та відеопоздоровлення з ювілеєм випускників різних років, зібрані  та усистематизовані викладачами Задорожною Р.Р. та Кікис М.І.

Музичні вітання присутнім дарували Корецька Г.В., Кікис М.І., Щур Ф.Ф., Довгань В.А., Слободян О.В., Радко Ю.І., Гуменюк Р.М., Камаш С.

Спогадами поділилися викладачі відділення Гарбуз П.В., Кікис І.В., Мандзій О.Т., Гулей Є.А., Котова Т.Г., Яремчук Х.М., Равлів Н.Л., Довгань Л.М., Фучило О.О.

Враження від свята надовго залишаться в пам`яті присутніх.

З ювілеєм,  музичне відділення!