6 грудня 2017 р.

ХХІ століття – час реформування, час особливої відповідальності і, водночас, час з багатьма невідомими. І це у великій мірі відчувається саме сьогодні і саме у галузі освітиЦе стосується усіх як ланок освіти так і її змісту,  в особливий спосіб початкової.

Тому, обговорення питання навчання інформатики в початковій школі стоїть на порядку денному. Саме для того, щоб поділитися досвідом, продемонструвати результати напрацювань за період вивчення фахових дисциплін та проходження педагогічної практики з інформатики, було проведено семінар-практикум з методики навчання  інформатики  в початкових класах "Досвід  у поєднанні з практикою "

Організатором семінару є викладач методики навчання інформатики в початкових класах Синишин Л.В., доповідачами стали студенти, а також випускник коледжу, а сьогодні студент Тернопільського національного педагогічного університету Клюкай Н.В. До семінару було залучено групи спеціалізації "Вчитель інформатики в початкових класах" відділення Початкова освіта (ПО 35, ПО 36, ПО 45, ПО 46)

На зустрічі було обговорено ряд питань щодо навчання інформатики в початковій школі в умовах нової української школи, проведено огляд програмного забезпечення, студенти 4 курсу поділилися хвилинами спогадів з практики.