11 грудня 2017 р.

З 04 по 08 грудня 2017 р. в стрілецькому тирі навчального закладу відбулися змагання з кульової стрільби на першість коледжу серед студентів 1-4 курсів, приурочені Дню Збройних Сил України. 

Головна мета змагань – популяризація прикладної стрільби,визначення кращих стрільців коледжу, мотивувати і вдосконалювати систему практичного навчання і отримання юнаками та дівчатами навиків щодо готовності служити в українському війську.

Студенти відповідально поставилися до змагань, так яу усі усвідомлювали, що у ці складні часи, які переживає наша держава, кожен громадянин повинен вміти захищати свою Батьківщину.

В комплексному заліку перемогу святкувала команда студентів групи ПО 31, ІІ місце посіла команда групи ПО 46, ІІ місце виборола команда групи ПО 15.

В особистому  заліку переможцями стали Пахолок Андрій (СП3) та Соха Назар (ПО15), 2 місце у Вербовецького Богдана (ПОПО25), Лесика Степана (ПО11) та Хом’як Тетяни(ПО31),3 місце здобули Хабінець Вікторія (ПО31), Пануш Максим (ПО46), Мушалюк Діана (ПО41).

Усі переможці та призери змагань були нарогоджені грамотами дирекції коледжу.