15 грудня 2017р.

Споконвіків Україна славилася мужніми та безстрашними козаками, прагнення яких до свободи та незламний дух перемоги зберігся до наших днів.

Гарною традицією нашого коледжу є щорічне проведення "Козацьких розваг", під час яких нащадки справжніх козаків  демонструють свої вміння та таланти. Цьогоріч, свято було присвячене  Дню Збройних Сил  України і пройшли у дусі  патріотизму і пам’яті про тих, хто у ці  дні стоїть на захисті України.У змаганні взяли участь 4 команди – представники збірних команд юнаків 1,2,3 та 4 курсів. Демонстрували свою вправність та вміння найкращі козаки коледжу у тринадцяти конкурсах, під час яких мали змогу проявити свою силу та мужність, спритність а також  показати свій командний дух.

Та все ж, переможець має бути один і цього разу заслужене третє місце отримали козаки першого курсу, почесне друге місце вибороли юнаки третього курсу,а чемпіонство у запеклій боротьбі здобула збірна команда козаків четвертого курсу.

Усі козаки були нагороджені грамотами дирекції коледжу та солодкими подарунками від студентського профкому.

Ми віримо, що ця славна традиція буде продовжуватися і наш славний козацький рід з кожним разом буде доводити своє прагнення до свободи, незламний дух та любов до рідної неньки України.

Щиро вітаємо усіх учасників змагань, бажаємо кожному з них нових перемог та підкорення нових вершин, нехай ніякі перешкоди не зупиняють їх на життєвому шляху.