19 грудня 2017 року

Проблема взаємин між представниками різних поколінь не нова. Оскільки в житті кожної людини виникали ситуації, коли відсутнє взаєморозуміння із близькими людьми старших або молодших поколінь.

В народі кажуть, що у світі існує багато нерозгаданих таємниць, і одна, найбільша серед них, – взаєморозуміння між поколіннями.

Розгадати таємницю поколінь намагались студенти групи ПО 22, а також колектив викладачів за участі: Степанюк О.Д., Білої І.П., Дячишин Л.М. та Синишин Л.В.. Сприяли цьому випускники коледжу, а тепер студенти Тернопільського національного педагогічного університету Михайловська Ю. та Клюкай Н.

Роздумуючи над питаннями "Якою повинна бути сім’я?", учасники заходу створили свою ідеальну сімю, яку вони прагнуть в майбутньому створити. За допомогою вправи "Сімейний аукціон", кожен студент розставив свої пріоритети у житті. Визначили й хвороби сучасної сім’ї та їх симптоми.

Попереднє анкетування учасників заходу та їхніх батьків показав, наскільки студенти та їх рідні знають один одного.

Висновок ж один. Кожна сім’я, як відбиток пальця є унікальною, несхожою одна на одну, зі своїми цінностями, переконнями, поглядами, поглядами, традиціями, формою поведінки. Але варто пам’ятати – ми впливаємо один на одного. І від того, наскільки ми чесні один з одним і поважаємо один одного, й залежить майбутнє тих, хто буде після нас.