28 грудня 2017 р.

За щоденними клопотами родинам не так вже й часто випадає нагода разом провести час, дружньо позмагатися і відчути себе єдиною командою. Тому, з метою пропаганди ідеї здорової сім’ї  і залучення батьків до  здорового способу  життя,  у спортивному залі коледжу  відбулося спортивно – родинне свято "Мама, тато і я – спортивна сім’я!".

Разом зі своїми дітьми виявили бажання позмагатися родини- Попадюк, Забарило, Довгань, Безпалько. Учасники свята емоційно та жваво реагували на кожне із завдань, демонстрували свою спритність, швидкість, згуртованість та високий рівень спортивних вмінь і навичок.

У перервах між конкурсами та естафетами для учасників та гостей заходу свої таланти демонстрували студенти групи ПО41, Іван  Водвуд ,   Василь Макогонський .

Це було справжнє свято для учасників заходу. Скандування уболівальників, підбадьорюючі вигуки та сміх лунали на спортивній арені. І батьки, і діти отримали незабутні враження та масу позитивних емоцій від активно проведеного дозвілля у родинному колі. В бадьорому та радісному настрої учасники спортивної зустрічі залишали свято здоров’я. На згадку про незабутні хвилини – дружнє фото, медалі та грамоти найактивнішим родинам. 

В підсумку переможцем свята стала сім’я Довгань. Усі учасники були нагороджені медалями, кубками, грамотами та солодкими фруктовими подарунками від профкому навчального закладу.