22 січня 2018 р.

 Величний день в українській історії зібрав студентів і викладачів на подвір’ї коледжу. Вони утворили міцне коло, як символ єдності країни, про яку мріяли і поклали своє життя тисячі українських патріотів.

У словах пісні "Українці, єднаймося!" у виконанні зведеного хору (керівник Кікис І. В.) всі присутні почули заклик до єднання заради єдиної матері-України. Держава починається із кожного українця зокрема, із колективу, де він навчається і працює. Сьогодні ми маємо незалежну українську державу, буття якої благословив Бог. І ми повинні, кожен на своєму місці працювати і робити все для зміцнення нашої української держави.  Вшанування традицій свого народу є виявленням любові до рідної країни, засобом для її об’єднання. Свідченням цього стала спільна коляда у виконанні хору "Бревіс" (керівник Корчак В.А.) та усього колективу. А спільне виконання національного Гімну України під супровід духового оркестру  (керівник Дерманський Р.П.) вже стає доброю традицією для нашого закладу. 

"Плекаймо все, що працює на ідею загальнонаціональної єдності, повсякчас пам’ятаючи про незліченні жертви, принесені на вівтар незалежності, соборності, державності" – закликав у своєму виступі директор коледжу, кандидат педагогічних наук Пахолок Р. І. Віримо, що територіальна цілісність України, скріплена кров’ю мільйонів незламних борців, навіки залишатиметься непорушною.