03 березня 2018 року

 У наш час популярним та дієвим методом роботи щодо підтримки та розвитку обдарованих дітейє різноманітні конкурси, олімпіади, змагання, інтелектуальні, ділові ігри. Важливим завданням сучасної освіти є розвиток інтелектуальних і творчих здібностей, природної обдарованості студентів, формування в них творчого потенціалу, мислення, уміння самореалізуватися.

Саме тому у рамках тижня педагогічної майстерності викладачів філологічних дисциплін в коледжі проведено «Філологічний брейн-ринг» між командами «Хранителі слова» (ПО 35)  та  «Юні лінгвісти»  (ПО 36). Організувала  та  провела захід викладач Біла І.П. Студенти-учасники продемонстрували присутнім високий рівень знань з української мови та вміння використовувати їх для вирішення практичних завдань; креативність, логічне мислення, точність у формулюванні думок, знання іншомовних слів, вміння розгадувати різноманітні ребуси, головоломки, шаради. У напруженій та запеклій боротьбі перемогу одержала команда групи ПО 35.

Творчі та інтелектуальні можливості сьогодні – запорука прогресу у будь-якій галузі людського життя. А залучення студентів до участі в різноманітних  інтелектуальних змаганнях є, безперечно,  важливим кроком у вирішенні проблеми розкриття обдарованості та творчості особистості.