14 вересня 2018 р.

  Піклування про власне здоров’я, стан фізичного розвитку, працездатність, вироблення навичок організації повсякденної фізичної активності – все це сьогодні ми називаємо здоровим способом життя. А турбота про фізичне здоров’я та відпочинок – одне з головних завдань  викладачів фізичного виховання  нашого коледжу.

  Традиційно на початку навчального року у коледжі проходить тиждень педагогічної майстерності викладачів фізичного виховання,захисту Вітчизни, ритміки та хореографії. Його головна мета – популяризація фізичної культури та здорового способу життя серед студентської  молоді .

   Протягом тижня викладачами фізичного виховання було проведено багато цікавих заходів, це і першість коледжу з міні – футболу ,в якій напружену перемогу здобули юнаки 4 курсу,особиста першість з настільного тенісу (гол. суддя Гаєвський Л.Є.), змагання з  вправності  розборки та зборки автомата АК-74, першість зі стрільби з пневматичної гвинтівки(відповідальний Мацуєв В.В.), першість з волейболу серед  дівчат в якій перемогли збірна команда дівчат 4 курсу ,а збірна команда юнаків 4курсу була найсильнішою серед юнаків (гол.суддя Ісаюк Р.Р.),турнір з шашок серед юнаків та дівчат (гол.суддя Федоришин О.О.)

  Студенти груп  ПО24 та ПО44 під керівництвом  Яковлєвої  В.А. та Федоришин  О. О. підготували танцювальний флешмоб «Ми вибираємо спорт!». 

  Також протягом тижня  була організована  демонстрація відеороликів «Миті спортивного життя коледжу». Кульмінацією тижня стало виконання юнаками коледжу флешмобу з підтягування на перекладині.

   Вітаємо всіх, хто любить спорт, хто займається спортом, хто вболіває на спортивних змаганнях, усіх, хто не уявляє своє життя без нього. Адже спорт – це одне з найцікавіших захоплень, він є засобом вияву фізичної досконалості, мужності, грації, краси.

  «У здоровому тілі здоровий дух!», стверджували в античні часи;

  «Нема щастя без здоров’я!», гласить українське прислів’я.

   Знаємо, що спортивне життя коледжу не обмежується одним тижнем, попереду надзвичайно цікавий навчальний, насичений спортивними подіями рік.