05 жовтня 2018 р.

Святкування Дня працівників освіти в родинному колі Чортківського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Олександра Барвінського.У першу неділю жовтня -наше професійне свято . 

Почесна праця вчителя-виховувати , навчати , залишати частинку себе в кожному учневі і натомість отримувати вдячні погляди , щасливі посмішки, радісні вогники дитячих очей.Вміти працювати і вміти святкувати – це результат злагодженої роботи усього колективу.

Професійне свято об’єднало усіх працівників , ветеранів праці в актовій залі коледжу , де лунали слова вдячності від студентів, чудові музичні твори у виконанні улюблених виконавців -студентів та наших викладачів: В.Довганя,Ю.Радка,С.Голубовича,О.Слободяна, Ф.Щура, В.Корчака,, О.Фучило.,М.Кікис.

Взаємні слова привітання для усіх присутніх  звучали із уст директора коледжу Пахолка Романа Івановича, його заступників Жарої О.В. та Безпалько О.М., голів предметно-циклових комісій, ветеранів праці.Щира вдячність організаторам святкування – профспілковому комітету на чолі з Волощук Н.В.,заступнику директора з виховної роботи  Шуригайло Н.О., куратору групи СР2  Федоришин О.О. і її студентам, Дрозд О.А. за естетичне оформлення зали , за позитивні емоції та чудовий настрій.