26 листопада 2018 р.    

Сьогодні одним із головних завдань вищої освіти є зміцнення здоров’я студентів, гармонійний розвиток тіла і духу, фізичне вдосконалення, психологічна підготовка до активного життя та професійної діяльності 

Особливої ваги набуває впровадження сучасних наукових і спортивних тенденцій у формування здорового способу життя студентської молоді. 

 З метою реалізації принципу оздоровчої спрямованості фізичного виховання, у гімнастичній залі коледжу відбулося відкрите навчально-тренувальне заняття з фізичного виховання «сучасні фізкультурно-оздоровчі технології»,яке підготувала та провела у групі ПО33 викладач  фізичного виховання Федоришин О.О. 

Протягом заняття студенти виконували різноманітні комплекси вправ на формування правильної постави, розвитку функціональних можливостей серцево-судинної та дихальної систем. Викладач вміло поєднала статичні і динамічні асани (пози, положення тіла), дихальних вправ, релаксації та стретчінгу.

Різноманітність вправ і можливість точно дозувати навантаження роблять ці важливі засоби оздоровлення доступними для людей різного віку і статі, а естетична сторона таких занять наближає їх до справжнього мистецтва.