29 листопада 2018 року

Традиційно виховна година, присвячена танцю та обраній професії проводиться для студентів І та ІІ курсів відділення «Початкова освіта» з додатковою кваліфікацією керівник дитячого хореографічного колективу. Цьогоріч, таку естафету перейняли студенти групи ПО 44 (куратор Яковлєва В.А), провівши відкриту виховну годину на тему «Його величність танець».

 Під час виховної години студенти групи підготували змістовну інформацію про історію виникнення танцю, цікаві факти з життя видатних українських танцюристів, які здобули всесвітнє визнання завдяки своєму таланту. Яскравим видовищем стало виконання  хореографічних композицій різних стилів танцю, вивчених під час навчання в коледжі: джаз, рок-н-рол, вальс, танго, гопак, східний танець. І все це відбувалося в атмосфері яскравих костюмів, жвавої музики, перегляду відеоматеріалів, декламування віршів та запальних динамічних рухів.

Студенти четвертого курсу мали за мету продемонструвати своїм молодшим послідовникам знання та вміння обраної професії, передати танець так, щоб вони могли торкнутись цього мистецтва і стати професіоналами своєї справи.