11 грудня 2018 року

11 грудня за сприяння директора коледжу Р.І.Пахолка студенти четвертого курсу спеціальності «Соціальна педагогіка» в рамках практики з корекційно-реабілітаційної та профілактичної роботи спільно з студентами спеціальності «Початкова освіта»  групи ПО 42 , які вивчають основи корекційної  педагогіки у супроводі викладачів – методистів Г.М. Обліжок та Н.М.Гавриленко відвідали Теребовлянський  навчально-реабілітаційний центр.

З особливостями навчально-виховної роботи  в центрі майбутніх педагогів ознайомили директор Кацан Марія Богданівна  та заступник директора з навчальної роботи  Щуцька Ольга Іванівна.

Студенти відвідали корекційні заняття, які були проведені на високому професійному рівні педагогами-дефектологами Демчук Л.Й., Яценко Н.П.,Ахріменко В.І., Федорчук І.Т., Ломакіна О.М., Катіна Ж.Б..

Особливим дійством для усіх став концерт, який подарували вихованці центру.

Завдяки професійному керівництву та сумлінній праці педагогів у навчально-реабілітаційному центрі створено атмосферу справжнього сімейного затишку, а щирі посмішки, гостинність, вихованість дітей запалюють серце чистою любов’ю до вихованців, які є дійсно особливими.