14 грудня 2018 року

 Гарною традицією нашого коледжу є щорічне проведення спортивно-патріотичного свята «Козацькі розваги», під час яких нащадки справжніх козаків  демонструють свої вміння та таланти.

Проведення такого заходу допомагає студентам краще пізнати історію своєї країни, адже нашим сучасникам потрібно дбати про культурне і духовне відродження народу, потрібно навчитися пишатися тим, що ми українці.

 Цьогоріч, свято було присвячене  Дню Збройних Сил  України і пройшло у дусі  патріотизму і пам’яті про тих, хто у ці  дні стоїть на захисті України.У змаганні взяли участь 4 командипредставники збірних команд юнаків 1,2,3 та 4 курсів.

У кожному конкурсі учасникам довелося неабияк попрацювати, аби показати усе, на що вони здатні. Впродовж двох годин у спортивній залі коледжу  панувала дружня атмосфера і справжній козацький дух. Демонстрували свою вправність та вміння найкращі козаки коледжу у десяти конкурсах, під час яких мали змогу проявити свою силу та мужність.

Та все ж, переможець має бути один і цього разу заслужене третє місце отримали козаки другого курсу, почесне друге місце вибороли юнаки третього курсу, а чемпіонство у запеклій боротьбі здобула збірна команда козаків четвертого курсу.

Усі козаки були нагороджені грамотами дирекції коледжу та солодкими подарунками від студентського профкому.

Ми віримо, що ця гарна традиція буде продовжуватися і наш славний козацький рід з його  незламним духом з кожним разом буде доводити своє прагнення до свободи та любов до рідної неньки України.

Щиро вітаємо усіх учасників змагань, бажаємо кожному з них нових перемог та підкорення нових вершин, нехай ніякі перешкоди не зупиняють їх на життєвому шляху.