19 грудня 2018 року

Коли перші сніжинки падають на землю, а душі людей зігріваються із наближенням Різдва, на Землю з великим багажем надії, добра та милосердя сходить Святий Миколай із своїми помічниками.

Його помічники є в кожному із нас. Тільки віра та чисте серце допоможе тим, хто потребує, хто так сильно чекає на диво.

Вже доброю традицією у студентів та викладачів Чортківського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Олександра Барвінського є створення дива для тих, хто потребує особливої уваги, доброти, любові.

Цьогоріч Св. Миколай разом із своїми помічниками-студентами дарував позитивні емоції молоді у Центрі дозвілля і соціальної реабілітації, що при «Карітасі», малечі в Центрі для дітей з особливими потребами «Дім Милосердя», в державному центрі реабілітації дітей з особливими потребами «Дорога в життя», членам спільноти «Діти Божої любові», повернули в світ дитинства військовослужбовців Чортківської військової частини.

Святкове дійство було організоване під керівництвом викладачів коледжу Обліжок Г.М., Дибаш М.В., Попадюк О.С., Іванків Н.М.

Профспілковим комітетом  працівників коледжу  , на чолі з Волощук Н.В., проведено свято в актовій залі для дітей працівників коледжу.