З 11.02 по 15.02 2019 року

З 11.02 по 15.02 2019 року в Чортківському гуманітарно-педагогічному коледжі імені Олександра Барвінського проходив тиждень педагогічної майстерності викладачів іноземних мов. Активізації навчально-пізнавальної діяльності студентів сприяли олімпіади з англійської та німецької мов, проведені викладачами Грабовою І.В. та Нефьодовою Г.В..

 З цікавістю переглядали студенти груп ПО32, ПО33, ПО34 відеофільм  з використанням інтерактивної сучасної панелі INTBOARD “ Вікно у Велику Британію”, підготовлений викладачем Стецишин І.В.

Розвитку соціолінгвістичної компетенції студентів сприяла година країнознавства на тему: «Український та британський етикет», підготовлена і проведена викладачами англійської мови Ковалівим С.М. та Гарасимів Х.С.

 Культурними цінностями та морально-етичними нормами американського народу поділилися волонтери Корпусу Миру США в Україні Шейн Селстром та Маріса Гонзалес. Захід відвідала заступник директора з виховної роботи Шуригайло Н.О..

Стимулювала потребу студентів у творчому оволодінні знаннями з англійської мови, літератури та культури участь у  IX Всеукраїнській грі «Puzzle-2019», координатором якої була викладач англійської мови Мацуєва Т.С.