26 березня 2019 року

 Атестація для педагогічного працівника – це випробовування, це  своєрідний підсумок діяльності за п’ятирічний період роботи, це комплексна перевірка, що здійснюється спеціальною атестаційною комісією з метою визначення рівня кваліфікації педагога, що дає йому змогу претендувати на присвоєння більш високого кваліфікаційного рівня.

Атестація педагогічних працівників  здійснюється відповідно до Типового положення про атестацію педагогічних працівників України, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 06.10.2010 р. № 930 та змінами до нього.

26 березня 2019 року відбулося засідання атестаційної комісії Чортківського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Олександра Барвінського.

В 2018-2019 навчальному році підлягали атестації 29 педагогічних працівників коледжу.

За результатами атестації присвоєно: кваліфікаційну категорію «спеціаліст І категорії» – семи педагогічним працівникам, «спеціаліст ІІ категорії» – двом, підтверджено тарифний розряд – одному.

Прийнято рішення – порушити клопотання перед атестаційною комісією в управлінні освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації  про підтвердження  кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії» та педагогічного звання «викладач-методист» – шести педагогічним працівникам, про підтвердження  кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії» та педагогічного звання «старший викладач» – трьом, про підтвердження  кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії» та присвоєння педагогічного звання «викладач-методист» – п’ятьом, про підтвердження  кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії» та присвоєння педагогічного звання «старший викладач» – одному, присвоєння кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії» – трьом, про відповідність займаній посаді заступника директора з навчальної роботи, перенесення атестації – одному педагогічному працівнику.

Вітаємо педагогічних працівників коледжу з новим професійним звершенням та щиро бажаємо їм творчої наснаги, завзяття та нових професійних здобутків!

Атестація – це безперервний процес і її завершення  у квітні поточного року – є початком атестації нового складу педпрацівників та керівних кадрів у наступному.