Традиційно, кожного навчального року, з вересня по травень  проводиться Спартакіада Чортківського гуманітарно-педагогічного коледжу з 8 видів спорту серед навчальних груп. До програми Спартакіади включено: настільний теніс, легка атлетика, волейбол, шашки, змагання за програмою «Веселі старти», спортивне багатоборство, стрільба з пневматичної гвинтівки. Основною метою  студентських спортивних змагань є впровадження фізичної культури у побут студентської молоді, покращення масової  фізкультурно-оздоровчої і спортивної роботи у коледжі, залучення студентів до регулярних занять фізичною культурою та спортом.

За підсумками усіх змагань  переможцем 68 Спартакіади стала група ПО44(фізорг Калугіна Олена), ІІ місце виборола група ПО34(фізорг Коваль Анна) а ІІІ у групи ПО24(фізорг Гончарик Діана).

Спорт – це сила, краса і дисциплінованість! Викладачі фізичного виховання вітають усіх викладачів та студентів – любителів спорту . Нехай збудуться ваші мрії, нехай ваші бажання збігаються з можливостями. Бажаємо бадьорості духу, сили волі і впевненості в собі. Будьте завжди оптимістичні та енергійні!