З 08.02. по 12.02. 2021 року у Чортківському гуманітарно-педагогічному фаховому коледжі імені Олександра Барвінського проходив тиждень педагогічної майстерності викладачів іноземних мов.
Активізації навчально-пізнавальної діяльності першокурсників сприяли турніри знавців англійської та німецької мов, підготовлені та проведені викладачами Грабовою І. В. та Нефьодової Г. В.
З вітальним словом до учасників турніру звернувся директор коледжу Пахолок Роман Іванович та поділився власним досвідом оволодіння другою іноземною мовою.
Заступник директора з навчальної роботи Жара О. В. наголосила на важливості володіння іноземними мовами в сучасному світі.
Слова підтримки учасникам турніру висловив Ковальчук Ф. П., завідувач відділення «Початкова освіта».
Студенти групи ПО 32 ознайомились з досвідом використання онлайн-ресурсів для формування комунікативної компетентності здобувачів освіти під час методичної години, проведеної викладачем англійської мови Ковалівим С. М. та студентами групи ПО41.
Розвитку соціолінгвістичної компетенції студентів груп ПО 22, ММ 3 сприяла година країнознавства на тему: «Традиції святкування Дня Святого Валентина», підготовлена і проведена викладачами Стецишин І. В. та Іжевською Г. С. Особливо ліричну атмосферу створило виконання пісень “Love Story” і “I love you, baby”, студентами відділення «Музичне мистецтво».
Заступник директора з виховної роботи Шуригайло Н.О. побажала натхнення та творчості учасникам заходу.