Сучасний світ невпинно змінюється. За допомогою Інтернету інформація може бути доставлена в будь-яку точку Землі за секунду. Людям стало легше жити в технологічному інформаційному світі, однак, сучасний світ потребує гармонійно розвиненої особистості, яка повинна мати як  інтелектуальний потенціал, так і емоційну чутливість. Тож читання книг, жага до знань – це не тільки розвага, але й формування коефіцієнту інтелекту (iQ), що визначає рівень розумових здібностей.
У нашому коледжі було проведено інтелектуальну гру «Турнір найсильніших» для студентів І-ІІ курсів, який організувала викладач філологічних дисциплін Клим І.Г.
Студенти перевірили свої знання з зарубіжної та української літератури, української мови, традицій нашого народу, права, історії, географії тощо.
Авторитетне журі, до якого увійшли студенти 4 курсу, оцінювало інтелектуальний потенціал та креативні здібності учасників гри.
Емоційне напруження допомагало отримати насолоду від гри. А в перервах між раундами звучали музичні паузи.
Переможцями гри стали здобувачі освіти групи ПО24 (Мервяк О., Тимчасюк В. – І місце, Захарчук О. – ІІ місце, Безушко А. – ІІІ місце). Вони отримали дипломи та нагороди, а інші учасники подяки (Білецький П., Бубульчук М., Моткалюк С. – ПО11, Грицишин А. – ПО23)
Глядачі також мали чудову нагоду познайомитися зі справжнім азартом інтелектуальної гри, бо для них також були різні питання, а найактивнішим серед них був Чайківський Максим (ММ2).
Бажаю щоб внутрішній вогник до знань та жага розвиватися не зупиняли на досягнутому. Розвивайтеся, реалізуйте себе, працюйте невпинно і ніколи не здавайтеся, вірте в себе і свої можливості, більше читайте різних книжок, бо читання – це вільне мислення і незалежність, це наш моральний вибір, коли начебто вибору немає. Крокуйте тільки в перед до підкорення нових вершин.